Doživite najljepši Božić uz Histris blagdanske poklon pakete

Blagdani su sve bliže, a vi još uvijek ne znate što kupiti svojim najmilijima i staviti pod bor?

Vremena je sve manje pa ako niste u mogućnosti fizički krenuti na put u potrazi za najboljim darovima, uz Histris poklon pakete doživite “đir po Istri” i poklonite sebi i svojim dragim ljudima jedinstven okus i miris istarske regije.

Ove godine smo u Histrisu osmislili liniju od 10 ekološki održivih poklon kutija s odabranim proizvodima.

Znalcima je jasno kako su podneblje, najkvalitetnije meso, tehnika izrade i iskustvo od izuzetne važnosti, ali ono što zaista razlikuje Histris od ostalih je naša ljubav prema Istri i tradiciji, a upravo je to nezamjenjiv sastojak koji čini Histris suhomesnate proizvode jedinstvenima.

Potražite na webshopu: https://www.histris.hr/web-trgovina/

Autohtona linija Histris delicija obuhvaća suhomesnate proizvode pripremljene po tradicionalnoj istarskoj recepturi uz dodatak jednostavnih sastojka – najkvalitetnijeg domaćeg mesa, soli, papra, lovora, ružmarina i vina.

Uz tradicionalne istarske proizvode svoju prepoznatljivost Histris može zahvaliti specifičnim kobasicama i salamama od divljači, jelena i divlje svinje, koje su izvrsna alternativa klasičnim kobasicama i salamama. Histris proizvodi su ponosni nositelji oznake Meso hrvatskih farmi.

Ostale novosti