1. Početna
  2. /
  3. Tradicija Istre
  4. /
  5. Istarska polutrajna kobasica

Istarska polutrajna kobasica

https://www.histris.hr/proizvod/istarska-kobasica-polutrajna/

Istarska kobasica od pomno odabranog mesa zrelijih domaćih svinja uz dodatak prirodnih začina i malvazije. U pripremi ove nezaobilazne delicije autohtone gurmanske ponude utkani su pažnja, ljubav, trud i umijeće kojim nadograđujemo tradicijsku recepturu. U tradicionalnoj istarskoj kuhinji kobasice se peku na gradelama, kuhaju u vinu ili stavljaju u kapuz, maneštru, šugo i ostala topla jela.

Čuvanjedo 4°C
Pakovanje250 g
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje
Vrijeme zrenja7 dana

Vrijeme kuhanja Kuhati u kipućoj vodi na laganoj vatri 10 minuta

Vrijeme pečenja Peći uz okretanje na roštilju ili tavi 10 minuta

Vezani proizvodi

Možda ti se također svidi

Izbornik