Paket GURMANICA Histris -20%

72.00  (542.48 kn)

Upoznajte Histrisov paket “Gurmanica” – paket koji će zadovoljiti najzahtjevnije nepce i oživjeti vašu strast prema delikatesama. Ovaj posebno odabrani asortiman istarskih kobasica i kobasica od divljači donosi vam vrhunski užitak okusa iz prekrasnog istarskog područja.

Histris paket “Gurmanica” je savršen spoj tradicije, kvalitete i autentičnosti. Svaka kobasica je pažljivo pripremljena po tradicionalnim receptima koje su prenosili majstori obrtnici generacijama. Svi sastojci su odabrani s posebnom pažnjom, a kvalitetno meso i začini daju ovom paketu neodoljivu aromu i okus.

No, tu nije kraj užitka! U Histris paketu “Gurmanica” također ćete pronaći kobasice od divljači – pravu poslasticu za ljubitelje intenzivnih okusa. Svaka kobasica odiše karakterističnom aromom divljači i donosi vam osjećaj povezanosti s prirodom.

Pružite si luksuz vrhunskog okusa s Histris paketom “Gurmanica”. Uživajte u istarskim kobasicama i kobasicama od divljači koje će vas osvojiti svojom autentičnošću i senzacionalnim okusom.

U paketu Paket “Gurmanica” Histris se nalazi:

  1. ISTARSKA PANCETA, cca.300 g
  2. ISTARSKI OMBOLO, cca. 700 g
  3. SALAMA OD DIVLJE SVINJE, 600 g
  4. SALAMA OD JELENA, 600 g
  5. ISTARSKA KOBASICA, 200 g
  6. ISTARSKA KOBASICA S TARTUFIMA, 200 g
  7. ISTARSKA KOBASICA S RUŽMARINOM, 200 g
  8. ISTARSKA KOBASICA OD BOŠKARINA, 200 g
  9. SALAMA MEDITERRANEO, 600 g
  10. SALAMA ISTRIJANKA MINI, 600 g

Uživajte u okusima Istre!

Čuvanjedo 8°C
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje

Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati

Od kojih šećeri

Bjelančevine

Sol

Možda će vas zanimati