Paket LEGENDA O HISTRIMA Histris

55.00  (414.40 kn)

Upoznajte Histrisov paket delicija “Legenda o Histrima” – paket koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje u povijest Istre. Sačinjen od vrhunskih istarskih kobasica, istarskog sira i ekstra djevičanskog maslinovog ulja Torač, ovaj paket vam pruža autentičan okus i miris Istre.

Histri, prvi stanovnici Istre, su legenda koju oživljavamo u ovom paketu. Istarske kobasice, napravljene s ljubavlju prema tradiciji, predstavljaju srce ovog paketa. Svojom bogatom aromom i pažljivo odabranim začinima, ove kobasice vraćaju nas u vrijeme kada su Histri živjeli na ovim prekrasnim obalama. Uz kobasice dolazi i izvrstan sir koji je karakterističan za Istru, a da biste doživjeli potpun okus Istre, tu je i vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Histrisov paket “Legenda o Histrima” je pravi izbor za ljubitelje gastronomije i povijesti. Bilo da želite istražiti bogatu kulinarsku tradiciju Istre ili jednostavno uživati u vrhunskim okusima, ovaj paket će vas oduševiti. Otvorite ga i prepustite se priči o Histrima, prvim stanovnicima Istre.

U paketu “Legenda o Histrima” nalazi se:

  1. ISTARSKA PANCETA, cca. 300 g
  2. ISTARSKI OMBOLO, 200 g
  3. ISTARSKA KOBASICA, 200 g
  4. ISTARSKA KOBASICA S TARTUFIMA, 200 g
  5. ISTARSKA KOBASICA OD BOŠKARINA, 200 g
  6. ISTARSKI SIR, cca. 400 g
  7. EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE TORAČ 0,25 l

Uživajte u okusima Istre!

Čuvanjedo 8°C
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje

Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati

Od kojih šećeri

Bjelančevine

Sol

Možda će vas zanimati