Histris je istarski brand izrastao iz tradicije i majstorskog umijeća domaćih ljudi u obradi mesa i spravljanju mesnih delicija. Priprema mesa i proizvodnja mesnih proizvoda odvija se u Svetom Petru u Šumi, u proizvodnom pogonu opremljenom vrhunskom tehnologijom čime se osigurava potpuna kontrola procesa.

Podneblje, najkvalitetnije meso, tehnika izrade i iskustvo od izuzetne su važnosti, ali ono što zaista razlikuje je naša ljubav prema Istri i tradiciji – nezamjenjiv sastojak koji čini Histris suhomesnate proizvode jedinstvenima. Stoga ne čudi da su upravo Histris proizvodi dobitnici šampionskih i zlatnih priznanja na Danima hrvatskih kobasica i salama.

Autohtona linija Histris delicija obuhvaća suhomesnate proizvode pripremljene po tradicionalnoj istarskoj recepturi uz dodatak jednostavnih sastojka; najkvalitetnijeg domaćeg mesa, soli, papra, lovora, ružmarina i vina. Uz tradicionalne istarske proizvode svoju prepoznatljivost Histris može zahvaliti specifičnim kobasicama i salama od divljači, jelena i divlje svinje, izvrsna alternativa klasičnim kobasicama i salamama.

Histris proizvodi su ponosni nositelji oznake Meso hrvatskih farmi, Znak u neobveznom sustavu označavanja koje provodi Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) s ciljem jasnog i nedvosmislenog informiranja potrošača o podrijetlu i utvrđenoj kvaliteti mesnih proizvoda u Republici Hrvatskoj. Također, svi proizvodi su bez glutena, bez soje i bez laktoze.

Gdje mogu kupiti Histris delicije? Na linku potražite najbližu prodavaonicu:
https://www.histris.hr/prodavaonice/

Izbornik