Nastavljamo njegovati tradiciju – ORAH SE ODLIČNO SLJUBLJUJE S ISTARSKOM KOBASICOM
Ideja je sazrijevala tijekom zimskih mjeseci. To smo vrijeme iskoristili za usavršavanje istarske kobasice s orasima. U kombinaciji s mesom, orah sa svojom jačinom istarsku kobasicu čini potpunijim mozaikom okusa Mediterana. Proputovao je cijeli svijet i uvijek bio na tronu, u početku kao hrana rimskih bogova, kasnije engleskih kraljeva, a…
Saznaj više Dalibor Matišić: Pratimo trendove i ljubiteljima suhomesnatih delicija otkrivamo zdraviju stranu guštanja
Intervju za časopis Progressive: Histris je prošle godine lansirao inovativnu liniju suhomesnatih proizvoda bez nitrita koja obuhvaća tradicionalnu istarsku kobasicu, kobasicu od boškarina te kobasice s tartufima i s ružmarinom,…
Saznaj više Ivica Milotić: Linijom svojih proizvoda bez nitrita potvrđujemo kako idemo ukorak sa svjetskim trendovima
Intervju za časopis Ja trgovac. Linijom svojih proizvoda bez nitrita potvrđujemo kako idemo ukorak sa svjetskim trendovima u industriji te da odgovaramo na potrebe potrošača i brinemo o njihovom zdravlju,…
Saznaj više Zdravija strana guštanja – Histris predstavio liniju suhomesnatih proizvoda BEZ NITRITA
Iskorak u proizvodnji – Histris lansirao NITRITE FREE asortiman i postao jedan od domaćih predvodnika zdravih trendova u proizvodnji mesnih delicija. Histris, nagrađivani proizvođač suhomesnatih proizvoda s autentičnim istarskim karakterom,…
Saznaj više OVO LJETO SVI JEDU KREMASTO I SLATKO
Prepustite se strastima Pancettose i Smokve. Iako se na prvu čini nespojivo, istarski proizvođač suhomesnatih proizvoda Histris još je jednom vratio tradiciju Histra u Istru. Doduše, ovog je puta gurmanske…
Saznaj više Jasminka Benazić: Težimo biti originalni, dosljedni tradiciji i očuvanju izvornih okusa.
Intervju za časopis Progressive. “Težimo biti originalni, dosljedni tradiciji i očuvanju izvornih okusa. Tražeći inspiraciju u tradiciji Istre i njezinim legendama, potrošačima nudimo proizvode nezaboravna okusa, savršene kvalitete u ambalažama…
Saznaj više Weekend food festival: Dalibor Matišić govornik na panelu “Meeting about Meat”
O slabostima i prednostima domaće mesne industrije, zajedno s vodećim ljudima iz mesne djelatnosti, govorio je direktor prerade mesa Histrisa, Dalibor Matišić. Bogati program događaja za sve zaljubljenike u gastronomiju…
Saznaj više Histris drugu godinu za redom šampion sajma “S klobasicom u Europu”
Salama od jelena s tartufom Histris najbolje ocjenjena kobasica na međunarodnom sajmu „S Klobasicom u EU“ 2023. Manifestacija “S klobasicom u Europu” svake godine okuplja brojne proizvođače i izlagače autohtonih…
Saznaj više Veliki intervju za časopis Lider: Ivica Milotić – Istarska kobasica Histris dobila maksimalne tri briselske zvjezdice
Ljubitelji istarskih delicija od mesa s domaćih farmi i lovišta odavno znaju za proizvode porečkog Histrisa, koje je moguće kupiti u gotovo svim većim domaćim maloprodajnim lancima i specijaliziranim trgovinama,…
Saznaj više