Uvjeti prodaje

O prodajnom mjestu i proizvodima

O prodajnom mjestu

Histris kvaliteta d.o.o.
Adresa: Partizanska 13, 52440 Poreč
TEL.: +385 52 639 114
TEL. ZA NARUDŽBE : +385 52 431 143
E-mail: info@histris.hr
E-mail za narudžbe: narudzbe@histris.hr
OIB: 34481743510

Radno vrijeme:
PON-PET: 07:00 h – 15:00 h
Subotom, nedjeljom i blagdanom zatvoreno.

O proizvodima

Histris.webshop je specijalizirana web trgovina za prodaju suhomesnatih proizvoda.

Sve cijene u trgovini Histris.webshop izražene su u Eurima (EUR) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Histris d.o.o. zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Uvjeti prodaje

Načini plaćanja

Online trgovina Histris.webshop omogućava Vam sljedeće načine plaćanja:

  • Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe za narudžbe iznad 15,00 EUR i dostave na području Istarske županije.
  • Plaćanje na bankovni račun Histris d.o.o. po ponudi dobivenoj prilikom naručivanja robe, za narudžbe iznad 15,00 EUR.
  • Sigurno kartično plaćanje putem Corvus sustava, jednokratno – Visa, MasterCard, Maestro, za narudžbe iznad 15,00 EUR. 
  • Sigurno kartično plaćanje putem Corvus sustava, do 12 obroka – Visa, MasterCard, Maestro, za narudžbe iznad 15,00 EUR. 

Dostava

Dostava se vrši u roku od nekoliko dana (ovisno o mjestu dostave). Dostava je od vrata do vrata na svaku adresu. U slučaju neuspjele dostave za povrat pošiljke ne zaračunava se posebna naknada.

Cijena dostave izračunava se automatski na stranici košarice.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako kupac ne zaprimi paket, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti poduzeo radnje prema pronalasku ili slanju nove pošiljke.

Otprema robe vrši se u roku 48 sati nakon zaprimanja narudžbe (radnim danima). 

Kupac se kupnjom slaže da se u svrhu lakše i brže dostave na etiketi paketa napiše telefonski broj kupca.

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacija se smatra valjanom ako odgovora uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka valjane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Sve reklamacije zaprimaju se na email adrese: narudzbe@hitris.hr ili info@histris.hr

Zaštita podataka pri kupnji

Histris.webshop se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Histris.webshop te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Histris.webshop može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Histris.webshop.

Histris.webshop će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Histris.webshop. Histris.webshop prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Histris.webshopa bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.
Histris.webshop prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Histris.webshop će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Histris.webshop od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Histris.webshop će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.