Maslinovo ulje Torač Selection

14.00 24.00 

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Torač Selection.

Torač Selection je posebna mješavina ekstra djevičanskog maslinovog ulja koja se sastoji od pažljivo odabranih plodova starih istarskih sorti. Masline koje su odabrane za ovu izvrsnu mješavinu pažljivo su prerađene istog dana kako bi rezultat bilo ulje svijetlo zelene boje, s balansiranom srednjom gorčinom i pikantnošću te s izraženim mirisom zelenog voća poput lista masline, jabuke, badema, banane i aromatičnog bilja.

Selection ekstra djevičansko maslinovo ulje savršeno se sljubljuje s ribljim jelima, plodovima mora, svježim sirevima i mladom teletinom.

Torač Selection ulje je 100% ekstra djevičansko maslinovo ulje proizvedeno u obiteljskoj uljari putem mehaničke obrade pažljivo uzgojenih i ubranih maslina iz vlastitih maslinika na Poreštini. Zahvaljujući hladnom prešanju plodova, najkasnije 12 sati nakon berbe, ulje zadržava svoju nutritivnu vrijednost i organoleptička svojstva. Ulje je uravnoteženo, s blagim i nježnim mirisom te okusom koji podsjeća na maslinu i aromatično bilje, a ima zlatno-žutu boju. Odabirom ekstra djevičanskog maslinovog ulja Torač, odabirete visokokvalitetan i autentičan proizvod.

Posjetite web stranicu Uljare Torač: https://torac.hr/
Čuvanjedo 20⁰C
Pakiranje0,25 l, 0,5 l

Energija 3371 kJ/819 kcal

Masti 91 g

Zasićene masne kiseline 14 g

Ugljikohidrati 0 g

Od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 0 g

Možda će vas zanimati