Svinjsko carsko meso, poznato i kao svinjska potrbušina, predstavlja izvanredan izbor za ljubitelje svinjetine. Ovi komadi mesa pružaju nevjerojatno bogatstvo okusa i teksturu, te se mogu pripremati na više načina. Možete ih peći na roštilju ili tavi kako biste dobili hrskavu koru koja otkriva sočno meso ispod. Također, carsko meso se izvrsno slaže s pečenjem u pećnici, posebno ako je zarolano kao rolada i pečeno polako. Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se da carsko meso ostavite nekoliko sati u hladnjaku prije termičke obrade. Idealno bi bilo ostaviti ga cijelu noć kako biste omogućili da začini prodru duboko u meso, stvarajući savršenu kombinaciju okusa.
Svaki komad Histris pakirane svinjetine prošao je stroge procese obrade i pakiranja kako bismo vam osigurali najvišu kvalitetu. Naša predanost svježini i okusu svakog komada mesa odražava se u svakom zalogaju. Ne samo da ćete uživati u bogatstvu okusa naših svinjskih proizvoda, već ćete imati i potpunu sigurnost zdravstvene ispravnosti. Sva naša svinjetina prolazi kroz stroge kontrole kako bismo osigurali da zadovoljava najviše standarde kvalitete i sigurnosti, pružajući vam potpuno povjerenje u vaše obroke.
Certifikat Meso hrvatskih farmi.