Histris Ćevapi su bezvremensko jelo s bogatom tradicijom koje osvaja nepca diljem svijeta. Ova mirisna i sočna mesna poslastica izaziva pravu eksploziju okusa i oduševljava ljubitelje gastronomije.
Pripremljeni od pažljivo odabranog junećeg mesa, Histris ćevapi donose neodoljivu kombinaciju sočnosti i začinjenosti. Tajna njihovog savršenog okusa leži u pravilnom omjeru mesa i začina, koji može varirati ovisno o regionalnoj kuhinji ili osobnim preferencijama.
Idealan način termičke obrade za Histris ćevapčiće je pečenje na roštilju. Kada se polože na vruću rešetku, Histris ćevapi dobivaju primamljivu zlatno-smeđu koricu izvana, dok unutra ostaju sočni i mekani. No, ako nemate roštilj, ne brinite – i priprema u tavi rezultira iznimno ukusnim ćevapčićima. Ključ je obrađivati ih na umjerenoj vatri uz često okretanje kako bi se ravnomjerno ispekli, zadržavajući sočnost i bogatstvo okusa.
Certifikat Meso hrvatskih farmi.