Pljeskavice

Histris pljeskavice su neodoljiva mesna delicija koju svi vole, bez obzira na uzrast. Njihov izvrsni okus i sočnost čine ih savršenim izborom za sve ljubitelje ukusnog obroka. Bilo da se radi o opuštenom obiteljskom ručku ili prijateljskom roštiljanju, Histris pljeskavice su uvijek dobitna kombinacija.

Idealan način termičke obrade za Histris pljeskavice je pečenje na roštilju. Kada se stave na žar, pljeskavice dobivaju prekrasnu hrskavu koru s očuvanom sočnošću unutar njih. No, ne brinite ako nemate roštilj, jer su vrlo ukusne i kada se pripreme na tavi. U oba slučaja, ključ je obrađivati ih na umjerenoj temperaturi kako bi se ravnomjerno spekle, zadržavajući sočnost i mekoću.

Prije nego što Histris pljeskavice stavite na roštilj, važno je namastiti rešetku uljem kako bi se spriječilo da meso zalijepi. Ova mala pripremna radnja pomaže u postizanju savršeno pečenih pljeskavica bez neželjenog prianjanja. Kada su pljeskavice gotove, najbolje ih je poslužiti dok su još tople. Tada njihov okus doseže vrhunac, a sočnost je neodoljiva.

Histris pljeskavica je pažljivo pripremljena i pakirana koristeći najmoderniju tehnologiju pakiranja koja jamči da meso zadržava svoju izvornu svježinu, kvalitetu, sočnost i prepoznatljivu boju.

Certifikat Meso hrvatskih farmi.

Čuvanjedo 4°C
Pakiranje440 g

Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati

Od kojih šećeri

Bjelančevine

Sol

Možda će vas zanimati