Ćevapčići

Histris ćevapi su jedno od najomiljenijih jela i poznati su diljem svijeta po svom jedinstvenom okusu i mirisu. Ovi mali mesni valjčići od mješavine mljevenog mesa. Njihova jednostavna priprema, ali iznimno bogat okus, čine ih neodoljivim izborom za ljubitelje mesnih delicija.

Tradicionalno se Histris ćevapi peku na roštilju, pružajući im prepoznatljivu hrskavu koru izvana, dok ostaju sočni i mekani iznutra. Služe se obično u lepinji, mekanom kruhu, zajedno s dodacima kao što su luk, kiselo vrhnje, ajvar ili ljuti umak, prilagođeni individualnom ukusu svakoga. Taj spoj sočnih ćevapa, mirisnog kruha i bogatih umaka stvara jedinstveni doživljaj okusa koji se uvijek iznova očarava.

Histris ćevapi nisu samo obrok, već predstavljaju i društveno iskustvo. Okupljanje oko stola, roštiljanje s prijateljima ili obitelji, uživanje u mirisima i okusima, to su trenuci koji se pamte. Bilo da se radi o ljetnim roštiljadama ili zimskim slavljima, ćevapi su uvijek dobrodošli gosti koji izazivaju osmijeh na licima svih prisutnih.

Certifikat Meso hrvatskih farmi.

Čuvanjedo 4°C
Pakiranje430 g

Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati

Od kojih šećeri

Bjelančevine

Sol

Možda će vas zanimati