Ombolo – polutrajni

5.00 

NA ZALIHI

Poznat i kao žlomprt ili zarebnjak, prava je gurmanska delicija koja će se naći na stolu svake konobe i domaćinstva u Istri.

Mesni dio svinjskog kotleta suši se u komadu, odvojen od kosti, natrljan solju, paprom, češnjakom, sušenim ružmarinom i lovorom.

Tradicionalno se u Istri zajedno s istarskim kobasicama peče na gradelama. Najčešće se poslužuje s kuhanim kiselim kupusom i krumpirima.

Čuvanjedo 4°C
Pakiranje250 g
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje
Vrijeme zrenja7 dana

Vrijeme pečenja Peći na roštilju ili tavi 5 minuta

Energija 655,9 kJ/155,8 kcal

Masti 5,0 g

Zasićene masne kiseline 2,0 g

Ugljikohidrati 1,0 g

Od kojih šećeri 0,3 g

Bjelančevine 26,50 g

Sol 3,70 g

Možda će vas zanimati