Juneće pljeskavice

Histris juneće pljeskavice su pravi gurmanski užitak koji osvaja srca svih, bez obzira na uzrast. Ova mesna delicija pruža neodoljivu kombinaciju okusa i tekstura koja ostavlja neizbrisiv dojam.

Najidealniji način termičke obrade junećih pljeskavica je pečenje na roštilju. Tijekom pečenja, pljeskavice upijaju miris dima i razvijaju nevjerojatnu hrskavu koru koja zadržava sočnost i aromu unutar mesa. No, ne treba zaboraviti da su vrlo ukusne i kada se pripreme u tavi. U oba slučaja, ključno je pravilno upravljati temperaturom kako bi pljeskavice ravnomjerno sazrijevale. Umjerena temperatura omogućuje da se meso nježno i ravnomjerno peče, čime se postiže savršeni rezultat.

Prije pečenja, važno je namastiti rešetku roštilja s malo ulja kako bi se spriječilo da meso zalijepi. Ovaj jednostavan korak osigurava da pljeskavice zadrže svoj oblik i postignu lijepu boju tijekom pečenja. Nakon što su pečene, juneće pljeskavice se poslužuju dok su još tople, jer je tada njihov okus na vrhuncu. Mirisne i sočne, ove mesne delicije oduševit će vaša nepca svojim intenzivnim okusom i teksturama.

Vaša sigurnost i zdravlje su naš najviši prioritet. Histris pakiranje također jamči zdravstvenu ispravnost, svaki komad mesa prolazi stroge kontrole kako bi se osiguralo da zadovoljava najviše standarde sigurnosti i higijene.

Certifikat Meso hrvatskih farmi.

Čuvanjedo 4°C
Pakiranje300 g
Karakteristikebez svinjetine, junetina 100%

Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati

Od kojih šećeri

Bjelančevine

Sol

Možda će vas zanimati