Salama od jelena s tartufima

13.00 26.00 

Salama od jelena s tartufima odlikuje se specifičnom dubinom okusa te je sve popularnija alternativa tradicionalnim kobasicama i salamama zbog manjeg udjela masti, visokog udjela bjelančevina i svog osebujnog okusa.

Sastojci: meso jelena 50%, svinjsko meso 25%, svinjsko masno tkivo.

Meso jelena bogato je vitaminom B i željezom. Vrhunska delicija od hrvatske divljači. Spoj divljači i tartufa gastronomski doživljaj čine nezaboravnim. Bogata je bjelančevinama, vitaminom B i željezom.

International Taste Award: Prirodni proizvod mesa divljači i svinjetine s prepoznatljivom aromom tartufa. Bogatog je okusa i dobro izbalansiranih nota te lako prepoznatljiva sastava. Komadići tartufa oku su vidljivi, omjer mesa i masti je uravnotežen, a nijanse jarko crvene boje razlikuju meso divljači od svinjetine. Miris je svjež i primamljiv, tartuf pravilno doziran. To daje dodatnu kompleksnost nepcu pa je ukupan okus salame snažan i zadovoljavajući. Tekstura je podatna i nježna, stvarajući lijep kremast osjećaj u ustima. Začini su pravilno odabrani i autentični, a salami daju pravu konzistenciju.

Čuvanjedo 8°C
Pakiranje600 g, 300 g
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje
Vrijeme zrenja40 dana

Energija 1857,89 kJ/446,78kcal

Masti 32,74 g

Zasićene masne kiseline 13,5 g

Ugljikohidrati 1,05 g

Od kojih šećeri 0,47 g

Bjelančevine 36,98 g

Sol 3,79 g

Možda će vas zanimati