Salama od jelena s tartufima odlikuje se specifičnom dubinom okusa te je sve popularnija alternativa tradicionalnim kobasicama i salamama zbog manjeg udjela masti, visokog udjela bjelančevina i svog osebujnog okusa. Meso jelena bogato je vitaminom B i željezom. Vrhunska delicija od hrvatske divljači. Spoj divljači i tartufa gastronomski doživljaj čine nezaboravnim. Bogata je bjelančevinama, vitaminom B i željezom.
Sastojci: meso jelena 50%, svinjsko meso 25%, svinjsko masno tkivo, crni tartuf 3%.
Udio proteina na 100 g: 36,98 g
International Taste Award: Prirodni proizvod mesa divljači i svinjetine s prepoznatljivom aromom tartufa. Bogatog je okusa i dobro izbalansiranih nota te lako prepoznatljiva sastava. Komadići tartufa oku su vidljivi, omjer mesa i masti je uravnotežen, a nijanse jarko crvene boje razlikuju meso divljači od svinjetine. Miris je svjež i primamljiv, tartuf pravilno doziran. To daje dodatnu kompleksnost nepcu pa je ukupan okus salame snažan i zadovoljavajući. Tekstura je podatna i nježna, stvarajući lijep kremast osjećaj u ustima. Začini su pravilno odabrani i autentični, a salami daju pravu konzistenciju.