Trajna salama Pancettosa

2.50 15.00 

Histris Pancettosa nazivom asocira na „cremoso“ što bi u prijevodu s talijanskog jezika značilo „kremasto“. A što je drugo panceta nego krema koja se u dodiru s toplim kruhom jednostavno topi u ustima sljubljujući note bijelog masnog tkiva prošaranog crvenim linijama mesa i mediteranskih začina? Salama Pancettosa izrađena je od komada pancete. Savršeni je uvod u nezaboravno gastronomsko putovanje uz komad toplog kruha i čašu bijelog vina.

Vrsta mesa: trbušni dio svinje (potrbušina)

Začini: lovor, sol, papar

Čuvanjedo 8°C
Pakiranje600 g, 300 g, 80 g
Karakteristikebez glutena, bez laktoze, bez soje
Vrijeme zrenja45 dana

Energija 2092 kJ/505 kcal

Masti 42,64 g

Zasićene masne kiseline 17 g

Ugljikohidrati 3,09 g

Od kojih šećeri <0,1 g

Bjelančevine 27,14 g

Sol 5,56 g

Možda će vas zanimati